2022-01-16 07:54:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Párod új ötletekkel rukkol elő, amivel téged is elkápráztat

Napi horoszkóp január 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nagy fába vágtad a fejszédet. Talán mostanra kicsit be is pánikoltál, hogy mit vállaltál magadra. Nincs okod aggódni, nagyon jól tetted, hogy kicsit fölé lőttél a feladattal, így van esélyed ugyanis a fejlődésre... Megoldod, bízz magadban!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Gondold végig, mit szeretnél és mit érhetsz el! Különösen a családdal és partnereddel tisztázd a céljaidat, mert így mindenki számára érhető lesz, s ezzel együtt konfliktusok sorozatát kerülheted el. Vasárnap különösen fontos, hogy mindenben egyezségre jussatok.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagy lendülettel vágsz bele valamilyen új tervedbe, de lehet, hogy visszafordulásra, újragondolásra késztet a sors. Nem baj, ez még nem kell, hogy teljesen eltérítsen a szándékodtól, a célodtól. Csupán más utakat kell keresned.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a gyengéd Rák jegyébe lépett, és az együttlétre, az empátiára, a támogatásra helyezi a hangsúlyt. S mivel a jegyedben jár, vasárnap visszanyered a lelki békédet. Nagyon szívesen teszel-veszel az otthonodban, ahol, akárcsak a lelkedben, béke uralkodik.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Plútó együttállása hajlamosíthat a túlságosan domináns viselkedésre. Erre még akkor is figyelned kellene, ha tagadhatatlanul jót akarsz… A párod is hallatni szeretné a hangját, fontos, hogy vedd figyelembe a véleményét.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha még keresed a párodat, vasárnap legyél nagyon nyitott és éber, mert sosem tudhatod, mikor bukkan fel az új szerelem vagy egy barát, akár a múltból is. Ha így történik, érdemes esélyt adni a kapcsolatnak. Nem véletlen ugyanis, hogy a sors az utadba sodorja az illetőt.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Párod új ötletekkel rukkol elő, amivel téged is elkápráztat. Tartsd nyitva a kommunikációs csatornákat, járj nyitott szemmel, és tedd hozzá te is a saját gondolataidat! A retrográd Merkúr sok bosszúságot okozhat, ezt azonban elkerülheted, ha gondosan megválogatod a szavaidat.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Vasárnap a Plútó hatására kissé elmerülhetsz a gondolataidban, és talán aggodalmak, félelmek tűnnek fel, szinte a semmiből a lelkedben. Úrrá lehetsz ezeken az érzéseken, ha keresel egy jó beszélgetőtársat, vagy kirándulsz egy nagyot az erdőben.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hatalmi kérdések foglalkoztatnak vasárnap. Most a párkapcsolatban is kérdés lehet, kinek a döntései érvényesüljenek, és vajon ki is viseli azt a bizonyos nadrágot? Ha taktikus vagy, akkor tudod, hogy időnként bizony engedni kell...

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Vasárnap olyan félelmekkel szembesülhetsz, amelyeket korábban sikeresen elnyomtál magadban. Ez azonban nem baj, mert most, hogy felszínre kerülnek, a gyógyulás esélyét is elhozzák neked. Ugye élsz a lehetőséggel?

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Vasárnap meglehetősen sokat veszekedtek a pároddal, de most ez legalább annyira építőleg hat a kapcsolatra, mint fordítva. A tét az, hogy találtok-e új, közös célokat, ha a régiek elavultak, vagy kudarcot vallottatok benne.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A bosszankodás nem segít. Ha a családtagok nem értenek meg téged, akkor csak azzal győzheted meg őket, ha magányos hősként végigjárva az utadat bizonyítod, hogy mennyire talpraesett vagy, és igenis életképesek az elképzeléseid.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: